Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 28. syyskuuta 2009

Karppaavan Pappilan Hätävärä, välipala


Kerroksittain, karppikorppua, marjoja ja kerma-rahkavaahtoa.
Tässä ei ollut makeutusta ollenkaan ja silti lapset tykkäsivät!
Miksi ihmeessä olen kyllästänyt heitä sokerilla??!!



Tämä olikin vaikeaa...

Karppikorput muruiksi


Karppikorput

2 kananmunaa
0,5dl soijajauhoa
0,5dl vehnäleseitä
0,5dl pellavanrouhetta
1tl leivinjauhetta
loraus öljyä
ihan hippunen suolaa

Vaahdota kananmunat.
Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
Sillä välin sekoita kuivat aineet keskenään
Ja sekoita ne munavaahtoon ja loraus öljyä.
Levitä leivinpaperille lätyksi ja paista noin 7-10min.


Karpimpi Pappilan hätävara

100g kermaa
250g rahkaa
(makeutusta, jos haluat)
marjoja noin 200g
karppikorppuja
mantelijauhetta

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää maitorahka, vatkaa hyvin.
Lado kerroksittain kulhoon, karppikorppuja paloina, marjoja ja vaahtoa.
Ripottele päälle mantelijauhetta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...