Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 9. lokakuuta 2009

Hampurilaispihvi, tuplajuustohampurilainen, päivällinen

Aamiaisleipää, pekonia, paistettua leipäjuustoa
pihvi ja cheddar

VHH
Hampurilaispihvit, todella hyviä!

2kpl munaa
1dl kermaa
0,5dl Fibrex, sokerijuurikaskuitua

1tl suolaa
1tl maustepippureita ja jauha

1kpl sipuli, iso, pilkottuna
5kpl valkosipulinkynttä, pilkottuna
600g jauhelihaa
100g juustoraastetta

Laita sokerikuituhiutaleet turpoamaan kerman ja munien kanssa.
Sekoita muut aineet hyvin ja lisää sitten turvonnut seos. Sekoita vaikka käsin tasaiseksi.
Otin dl. mitalla 10 palleroa ja muotoilin pihveiksi.
Paistoin pannulla pari minuuttia, saadakseni hyvän pinnan ja sitten uunissa 20min. 200 asteessa.

Todella hyviä!

Hamppariin tein aamiaisleipää, korvasin pellavan jauhetuilla seesaminsiemenillä. Tuli hyvää, mutta en ihan vielä ole varma onko paras suhde.

Paistoin pekonia ja leipäjuustoa
Ja cheddarit vielä pihvin päälle. Valion viipaleissa oli 0-hiilaria!!
Tuorejuustoa ja majoneesia väliin.




Osa jo kyllästyny pekoniin? Näköjään mahdollista..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...