Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 8. lokakuuta 2009

Kalapihvi Karpille, päivällinen

Olipa todella hyviä taas!!

Tätä voi varmasti tehdä mistä kalasta vain.
Minulla on turskaa ja seitä yleensä.
Ja nyt kun voi tehdä karpisti lisäsin voisulaa tai tarkemmin omaa karpin voileviä taikinaan.
Ja lopputulos on kyllä ihana!!
Keitän perkkuujämistä aina kalaliemen. Runsaasti musta ja valkopippureita sekaan ja vähän suolaa. Sitten siivilöi kun liemi on jäähtyny.

Kalapullat

Ainekset

650g vaaleaa kalaa
1kpl kananmunia, luomu
0,75tl suolaa
0,5dl vehnälesettä
50g rasvaa

Yleiskone

Laita kalan liha ruodottomana yleiskoneeseen ja kaikki muutkin ainekset.
Pyöritä sitten sekaisin.
Kuumenna pannulla voita ja kookosrasvaa.
Tee puolen desin mitalla palloja ja pyöritä sieviksi pihveiksi ja paista pannulla noin 2min per puoli. Siten, että saavat väriä.
Lado pihvit öljytylle uunipannulle, ja paista 20min 200 asteessa.

Kastike

Laita pannulle, missä paistoit pihvit, kalalientä. Lisää kunnon köntti sulate juustoa ja anna kiehua hiljokseen jonkin aikaa. Siivilöi sitten.

Tarjoan tätä tänään

Keitetyllä kukkakaalilla ja parsakaalilla. Muusattuna, kerman ja voin kera :)

Tämä on hyvä hetki harjoitella filerointia.
Kalapullissa ei rumat fileet haittaa ;)

Raavi lusikalla liha selkärangankin ympäriltä. Mitään ei pois heitetä :)

Laita kaikki ainekset mikseriin

Ja sekoita taikina tasaiseksi.

Pidän tasakokoisista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...