Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Kaalipata

Tämä oli maukasta ja todella helppoa!

Karjalanpaistilihaa ja kaalia, suolaa ja pippuria ja voita

Tein tämän valurautapadassa ja se oli mainio tähän.

Laitoin voita ja öljyä pataan ja lihat. Paistelin lihoja omassa liemessään noin kymmenisen minuuttia. Maustoin pikkusella määrällä suolaa.
Pilkoin kaalin sillä aikaa.
Lopuksi kaadoin kaalit vain pataan ja annoin olla jonkin aikaa levyn täysillä. Ripottelin ihan vähän makeutusainetta päälle. Kääntelin ja lisäsin pikkasen vettä.
Lopuksi voi nokare pinnalle ja kansi päälle. Annoin pienellä lämmöllä hautua kypsäksi.

Maustoin suolalla ja pippurilla annoksiin. Eli lapset saivat ilman lisämausteita
Tarjoilin turkkilaisen jogurtin kera.


Tässä kaali lisättynä.

Seuraavana päivänä lämmitettiin jämät pannulla ja loraus kermaa sekaan. oikein hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...