Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 1. joulukuuta 2009

Etiopialainen kanakastike

http://www.munanetti.net/viewtopic.php?f=17&t=3715&p=84547#p84355
Linkissä on alkuperäinen ohje.
Minä hieman sovelsin, koska kukkoni oli jo yli vuoden vanha, joten keittoaika on pitempi.
Tämä oli minusta loistavaa! Kardemumma ja inkivääri olivat loistava yhdistelmä.
Lapset eivät välittäneet. Inkivääri ei ole oikein mennyt vielä läpi.


Jos teet omasta linnusta. Liota kylmässä vedessä, johon on lisätty merisuolaa ja sitruunalohkoja
Liotin yön yli.

Öljyä ja voita paistamiseen
4kpl sipulia
4kpl valkosipulia
n.5cm pala inkivääriä
1tl kardemumma
3tl paprikajauhetta
0,5tl valkopippuria kokonaisena
hienoa merisuolaa
500g tomaattimurskaa
kukkoa/kanaa/broileria
pilkottuna

Kuullota sipuli öljyssä ja voissa.
Lisää valkosipuli ja suikaloitu inkivääri.
Lisää mausteet ja kuullota hetki.
lisää tomaattimurska ja lihan palat.
Kypsytysaika riippuu lihasta.
Minun kukkoa kypsyttelin reilun tunnin hiljaisella tulella.
Broileri kypsyy varmasti nopeammin.
20-30min


Kukko nylettynä. Oli ihan kunnon paisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...