Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Rosolli karpimmin


Rosolli riittää salaatiksi joulupöytään.
Vihreä salaatti oli turha. Mutta seuraavan päivän aamiaiselle on salaatin lehdet mukavia.


Joulun Rosolli

400g etikkapunajuurta
400g suolakurkkua
200g sipulia
400g porkkanaa, tänä vuonna oli kirpakkaa omenaa ja tykkäsimme enemmäs ompun kanssa

Keitä tai höyrytä porkkana kypsäksi.
Pilko kaikki ainekset edellisenä päivänä valmiiksi erikseen purkkeihin.
Yhdistä ne sitten joulupöytää kattaessa.

Tämän rosollin tarjoan vaahdotetun kerman kanssa. 1dl kermaa vaahdoksi ja se maustetaan punajuuriliemellä.


Tässä seuraavan vuoden ohje. Ilman porkkanaa ja sipulia. Maistui lapsille paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...