Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 21. lokakuuta 2010

Melkein Bernaisekastike Karppi!!



Ihanaa!!! Pehmeää, suussa sulavaa!! Rakuuna on tässä ykkönen.

1dl vettä
yksi pieni sipuli pilkottuna
2rkl valkoviinietikkaa
5kpl valkopippuria
4-5 keltuaista
200g sulatettua voita

Rakuunaa


Mittaa wokkiin vesi, sipuli, pippurit ja etikka.
Keittele noin 5min. Voit siivilöidä liemen jos haluat. Me jätimme sipulit liemeen.

Erottele keltuaiset munista ja sekoita ne tasaiseksi.

Laita levy pienelle.

Ota pannu liedeltä ja sekoita liemeen norona keltuaiset kokoajan vispaten.
Laita sitten pannu levylle joka on nyt hieman kerennyt jäähtyä.
Sekoittele kastiketta koko ajan muutama minuutti ja lisää voi norona koko ajan sekoittaen.
Sekoittele kunnes huomaat kastikkeen sakeutuvan sopivasti.
Mausta rakuunalla.

Tässä on tärkeintä, että keltuaisia ei lisätä liian kuumaan tai kuumenneta liian kovaa. Muuten tulee kokkelia.

Tässä ihana yhdistelmä!! Parsa ja bernaise

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...