Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 3. tammikuuta 2011

Karppaajan kevätrulla


Ylltättävän täyttävää ja hyvää :)

Taikina muistutaa wonton-taikinaa

3 isoa munaa
1dl vettä
jauhoja n.4dl
voit käyttää esim. soijajauhoa.
Minulla oli kookosjauhoa 1dl, soijajauhoa 1,5dl, proteiinijauhoa 1dl ja gluteiinij. 0,5dl.
1mm suolaa

Tee taikina edellisenä iltana. Sitä on huomattavasti parempi leipoa ja maut ovat tasoittuneet.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja munat ja vesi keskenään.
Sekoita sitten kaikki keskenään taikinaksi.
Vaivaa ja jätä lepäämään elmukelmussa jääkaappiin.

Tee maukas jauheliha tai mieleinen täyte.

Helpoiten taikinakuorien leivonta onnistui elmukelmun välissä. Ei tarvinnut käyttää jauhoja kuin ripaus. Ja oli nopeampaa.

Laita täyte ja rullaile kiinni ja paista runsaassa öljyssä molemmin puolin ruskeaksi.


Kelmujen välissä onnistui kaulinta helposti






Öljyn tulee olla noin 180 asteista. Käytä vaikka taikina kökköä öljyssä ja jos porisee, niin on tarpeeksi kuumaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...