Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 23. joulukuuta 2011

Gluteeniton joulupuuro tattarista

Todella hyvää! Ei häviä riisi tai ohrapuurolle ollenkaan! :)


Testasin eilen joulupuuroa tattarista. Tein sen tattarirouheesta varulta, eli kokonaiset suurimot on yhä testaamatta.
Kaupasta löytyi kotimaista tattarijauhoa, mutta ei rouhetta?? Kokeilen ensi kerralla toisesta kaupasta.




Minun tattaripuuro noin 4 hengelle, useammalle jos puuro on vain osa ruokaa. Ja lisukkeina kananmunaa ja leikkeleitä ym.

2 dl tattarirouhetta
1l tilamaitoa
2mm suolaa

Laitoin rouheet maitoon likoon. Ne olivat liossa noin 5-6 tuntia.
Joulupuuron rouheet aion laittaa yöksi kylmään maitoo.

Sitten keittelin hiljaisella tulella kypsäksi. Siihen meni noin 30min.
Suolaa lopuksi oman maun mukaan. 


 Kaikki tykkäsivät, söimme voilla ja kanelilla ja osa halusi ripauksen steviaa.



Puuhella oli eilen kovassa käytössä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...