Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Haudutettua läskipalaa

 Löllöläskin ystävälle.... Suussa sulavaa!!!
Ja niin raikasta!??

Tämä on pikaversio ja muunnelma karppilan Mirkan neuvomasta ohjeesta; Dongpo Rou.
Jos googlaatte, niin se on ihan eri väristäkin. Aion kokeilla alkuperäistäkin, mutta en ole varma saako tuon upean värin vain sokerilla. Mutta pitää kokeilla ilman.


Eli pikaiseti nälkäiselle karpille tämä tulee näin:

Kastikelihaa 800g
pala inkivääriä
purjosipulia
voita

Leikkele kastikelihaa,
(siis suikaloitua possun kylkiviipaletta)
paloiksi rasvatulle paistinpannulle
Ripottele suolaa ja soijakastiketta lihoille
Siivuta sitten tuoretta inkivääriä ja purjoa lihojen päälle.

Laita levy miedolle lämmölle ja kansi päälle. Anna olla kunnes liha on hautunut kypsäksi.







Vähän aikaa hautuneena

Oli ihan uskomattoman hyvää!!


4 kommenttia:

  1. mä koitan tätä melkein tänään. Tai siis tänään kyllä mutta ohje on melkein :D

    eli possunpaloja, voita, sipulia renkaina ja valkosipulia. Suolaa ja pippuria. Saa nähdä mitä tulee.

    Kyytipojaksi juuresröstejä ja salaattia. Röstejäkään en oo ikinä tehny, saa nähdä syödäänkö pelkkää salaattia xD

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa kyllä ihanalle!!
    Toivottavasti maistuu. Itse tässä tykkäsin inkivääristä, mutta suurin osa lapsista ei. Joten tuo vun versio vois maistua kaikille!!

    VastaaPoista
  3. siis sairaan hyvää. Slurps. Tein tänään taas kun sattui olemaan siivuja kaupassa :P

    ja mikä ihaninta, ei tarvi ko kasata nää pannulle ja "unohtaa" siihen

    VastaaPoista
  4. :D Olipa kiva kuulla!! Sun versio vielä kokeilematta.
    Vaikka ei meillä takuulla isommat syö läskiä, ilman kunnon tirrausta.
    Kaksi nuorinta Aitokarppia kyllä syö :D :D
    Pitää päivällä tehä kun isot koulussa.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...